احمد پهلوانیان: جشنوارهها فی نفسه محمل مناسبی برای شناسایی جوانان مستعد است

مدیرکل صداوسیمای یزد معتقد است که جشنوارهها فی نفسه محمل مناسبی برای شناسایی جوانان مستعد است و مراکز نیز که از جوانان بومی مستعد استفاده میکنند در معرفی آنها و بروز خلاقیتهای آنها از طریق جشنواره تولیدات نقش دارند و در حقیقت شرکت در جشنواره انگیزهای مضاعف برای حضور و شناسایی جوانان خلاق است.
احمد پهلوانیان مدیرکل صداوسیمای یزد در گفتوگو با ستاد خبری بیستمین جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیما گفت: برگزاري جشنواره توليدات مراكز به دلیل ایجاد فضای رقابت و تشویق تلاشگران عرصه تولید عامل پویایی شبکههای استانی، انگیزه بیشتر برنامهسازان برای ارتقاء آثار و کیفیتر شدن برنامهها است.
وی درباره فعالیتهای مرکز یزد طی سال گذشته بیان کرد: اهتمام به تولید برنامههاي ويژه با هدف پخش از شبكههاي ملي و استاني مانند مجموعههای رادیویی «شهر قانون»، «تاريخ اسلام»، «سير و سفر»، «منشور دانش» و «راه روشن»، برگزاری کارگاههای تخصصی برای برنامهسازان سیما و برنامهریزی مناسب به منظور تولیدات شاخص متناسب با بودجههای جاری و تنگناهای موجود و مواردی دیگر... از جمله فعالیتهای مرکز یزد طی سال گذشته است، اما نکته که وجود دارد این است که محدوديت انتخاب آثار و گروههای تعیین شده، فشردگي خاصي در كار ايجاد كرده و ميتواند يكي از نقاط ضعف جشنواره به حساب آید.
پهلوانیان درباره تغییرات این دوره از جشنواره اظهار کرد: همکاران ما در تمام حوزههای تولیدی خبری و پژوهشی سعی کردهاند آثاری رو به رشد ارائه کنند و به نظر میرسد در مراکز دیگر و در مجموع کل جشنواره هم این تلاش و پیشرفت مشهود باشد. البته این امر مستلزم شرایطی است که درحال انجام است. برای نمونه خوشبختانه با توجه به بهتر شدن زیرساختهای سختافزاری از قبیل فرمت HD و همچنین به دلیل استفاده از جوانان مستعد و تحصیلکرده دانشکده صدا و سیما سطح آثار با کیفیتتر شده است.
وی درباره تاثیر جشنواره برایجاد انگیزه برای جوانان گفت: جشنوارهها فی نفسه محمل مناسبی برای شناسایی جوانان مستعد است و مراکز نیز که از جوانان بومی مستعد استفاده میکنند در معرفی آنها و بروز خلاقیتهای آنها از طریق جشنواره تولیدات نقش دارند و در حقیقت شرکت در جشنواره انگیزهای مضاعف برای حضور و شناسایی جوانان خلاق است.
مدیرکل صداوسیمای یزد همچنین اظهار کرد: انتخاب صحیح و صادقانه منتخبین تأثیر به سزایی بر روحیه آنها دارد ولی از طرفی برای کسانی که نیرویی کارآمد به حساب میآیند ولی به هر دلیل امکان حضور یا موفقیت در جشنواره نیافتهاند احتمال سرخوردگی وجود دارد. ضمنا پس از شناسایی برترینها نباید تنها به معرفی و اهدای جوایز بسنده شود و برای مثال شایسته است که زمینه استفاده گستردهتر از آنها به عنوان نیروی جوان و خلاق ایدههای نو فراهم شود و برنامهریزی منسجمتری برای رشد علمی و توان عملی آنها صورت پذیرد.